LEED Platinum Bigelow Laboratory dedikert til å forstå forholdet mellom havene og vår planet

Ligger på Damariscotta River Estuary i East Boothbay, Maine, jobber Bigelow Laboratory for Ocean Sciences hardt for å forstå forholdet mellom våre hav og resten av planeten. LEED Platinum-laboratoriet ble designet av Perkins + Will og ble nylig åpnet for å gi forskningsgruppen et nytt anlegg for å kunne bekjempe klimaendringer. Dagslys, miljøvennlige materialer og energieffektive systemer var alle en del av den flertallige strategien for å skape et bærekraftig og inspirerende laboratorium der de skal arbeide.

The Bigelow Laboratory var tidligere plassert i bygninger som den leide fra Maine Department of Marine Resources. Havforskningsgruppen flyttet da inn på sin nye 64-acre campus i slutten av 2012. Designet av Boston-kontoret Perkins + Will, er laboratoriet det første prosjektet i Maine for å oppnå LEED Platinum-status og er en av bare sju sertifiserte prosjekter i New England. Løpende forskning på laboratoriene arbeider for å utvikle en bedre forståelse av hvordan havmikroorganismer påvirkes av klimaendringer og hvordan havet og atmosfæren samhandler på måter som påvirker global oppvarming. Laboratoriene har også et nært forhold til nærliggende Colby College og kildeelever til å hjelpe med sitt arbeid.

Campusanlegget er satt tilbake i åssiden og skogen for å hjelpe det med å blande seg med omgivelsene. Inspirasjon for anlegget kom fra de omkringliggende lokale havna og brygger, men har også en tydelig moderne estetikk. Daylighting spiller en sterk rolle i alle rom og laboratorier, og konvolutten har en høy ytelse og slitesterk hud og regn som vil patina over tid for ytterligere å blande inn. Høyeffektive mekaniske systemer arbeider for å redusere energibruk og miljøvennlige materialer der valgt for bygging.

Målet med designet var å skape et anlegg som inspirerte sine ansatte og oppfordret dem til bedre forskning. "Bigelow forskere unraveling de komplekse forholdene mellom våre hav og rollen de spiller i den generelle helsen til vår planet. Alle av oss på designteamet forpliktet oss til å skape unikt effektive bygninger og rom som ville inspirere forskerne, forbedre samarbeidet og bidra til å akselerere alle aspekter av oppdagelsesprosessen, sier Gary Shaw, prosjektleder med Perkins + Will.

+ Perkins + Will

Loading...